Heruitgaven van TDTH en SS op vinyl

Het Nederlandse label Music On Vinyl heeft herdrukken van Secret Samadhi (1997) en The Distance to Here (1999) aangekondigd. De eerste tweeduizend platen worden genummerd en geperst op zware kwaliteit zilverkleurig, respectievelijk oranje vinyl. Speciaal voor Pinkpop worden zelfs 500 roze exemplaren gemaakt! Daarna wordt zwarte vinyl gebruikt.

De heruitgaven verschijnen begin juni en zijn nu al te reserveren bij verschillende platenzaken zoals Velvet Music, Plato Mania, 45Toeren en Northend Haarlem:

  • Secret Samadhi (2LP), artikel MOVLP1885 (zilver), MOVLP1885P (roze)
  • The Distance To Here, artikel MOVLP1886 (oranje), MOVLP1886P (roze)

De platen worden geproduceerd door Record Industry in Haarlem, naar eigen zeggen een van de grootste perserijen ter wereld.

Interessant detail is dat Ed Kowalczyk in een interview met Alternative Nation onlangs vertelde dat de band het album Mental Jewelry wil heruitgeven op vinyl, ter ere van het 25-jarig jubileum ervan. Hierover zijn nog geen details bekend.

Laatste update: 2 mei 16:47.