Dit weekend eerste optredens sinds hereniging LĪVE

Dit weekend gaat het echt beginnen, dan speelt LĪVE de eerste optredens van de Live Reunite Tour. Inmiddels zijn er 13 van ongeveer twintig data van de tournee bekend, de meeste in de VS. Vrijdag staan ze er op het podium van Rock on the Range in Columbus, en zaterdag spelen ze op het MMR*B*Q Music festival in Camden.

Als opwarmertje konden gisterenavond enkele gelukkigen al getuige zijn van de voorbereidingen. Via de Facebook-pagina van UFD Racing, het door de band gesponsorde raceteam, kon je (onaangekondigd) een half uur van de repetitie volgen. Ze speelden een gloednieuw nummer dat “10.000 Cups” heet, en een aantal bekende hits waaronder Lightning Crashes, Lakini’s Juice en White, Discussion. Wie weet volgt er meer, dus houdt zoals gebruikelijk de sociale media goed in de gaten!

Foto: Chris Dunn, York Daily Record