Live staat als een huis op mainstage Pinkpop!

Na een zonnige dag kunnen we terugkijken op een geweldig concert, en niet te vergeten een onvergetelijke Meet & Greet. Om 20:00 stipt was het aan de mannen om het publiek op te zwepen met vertrouwde nummers zoals All Over You, I Alone en Lakini’s Juice. Maar ook de intiemere versie van Lightning Crashes kon het publiek tot achterin het veld waarderen en deed, zoals vanouds, luidkeels mee. De chemie tussen de bandleden, maar zeker ook tussen het publiek was terug en hoe.

Meer foto’s in het Pinkpop album!

Foto: Ricardo Eshuis

Meer foto’s in het Pinkpop album!

Na Run to the Water nam de band wat haastig afscheid om plaats te maken voor een vleugel, bespeeld door Reinout Douma. Hierop werd de afsluiter Overcome ten gehore gebracht en was het voor de winnaars in spanning wachten op de Meet & Greet.

Live Setlist Pinkpop Festival 2017 2017

Bepakt met fotocamera’s, merchandise en Limburgse knapkoeken konden we – letterlijk achter de schermen – de mannen onthalen met een mooi applaus. Ze namen voor iedereen de tijd voor een foto, handtekening en een praatje. De groepsfoto haalde zelfs Live’s Facebook-pagina!

Nagenietend van de foto’s, die nog een plaatjes gaan krijgen op de site, kunnen we met zekerheid zeggen dat een een geslaagde dag was.

Ook (weer) helemaal fan na Pinkpop? Sluit je bij ons aan en blijf op de hoogte van nieuws, concerten of doe mee aan gave winacties!

Meld je aan: http://www.livefanclub.nl/pinkpop/